Beslaglegging Novatech voorkomen

Voormalig Group Auto-lid Novatech heeft afgelopen maandag een beslaglegging door Group Auto Nederland weten te voorkomen. Group Auto Nederland beraadt zich nog op verdere stappen.

Novatech-eigenaar Bernier Hoekstra (voormalig voorzitter van Group Auto Nederland) heeft in december vorig jaar te kennen gegeven de switch te maken naar AD Benelux. Hoekstra benadrukt dat zijn overstap naar AD Benelux voornamelijk is ingegeven door zakelijke overwegingen. “Group Auto is altijd een onafhankelijk samenwerkingsverband geweest. De gemaakte afspraken die zijn gemaakt met Fource passen mij niet. Ik denk dat ik met AD een voor onze onderneming meer passende organisatie achter mij heb staan”, aldus Hoekstra.

Freek Blekxtoon, directeur Group Auto Nederland, bevestigt te hebben geprobeerd beslag te leggen: “Wij hebben gisteren inderdaad geprobeerd om beslag te leggen bij Novatech. Dat is inderdaad niet gelukt en daarom beraden wij ons op andere stappen.” Verder wil Blekxtoon niet ingaan op het zakelijk geschil tussen Novatech en Group Auto.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1789 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.