Automaterialengrossier GEA Automaterialen uit Emmen is met ingang van 1 april toegetreden tot de Precisium-grossiersformule van Alliance Automotive Group Benelux. Voorheen was GEA lid van Group Auto Nederland.

Directeur Freek Blekxtoon van Group Auto Nederland laat desgevraagd weten dat de samenwerking begin maart op zijn initiatief “en met de instemming van het bestuur” met ingang van 1 april is beëindigd.

Ben Suurmeijer, van GEA: “Eind vorig jaar kwamen wij in gesprek met Alliance Automotive Trading en wij waren direct enthousiast over Precisium. Deze formule biedt ons alles om onze klanten ook in de toekomst op een goede manier te kunnen ondersteunen. Ik was vooral onder de indruk van het ultra moderne opzoek- en bestelsysteem Parts360. Hiermee kunnen de garagehouders snel, eenvoudig en doeltreffend alles opzoeken wat ze voor het onderhoud en reparaties aan alle auto’s nodig hebben en vervolgens de onderdelen gemakkelijk bij ons bestellen.”

Hoogwaardig netwerk

Precisium is de eerder dit jaar geïntroduceerde grossiersformule die zich richt op de bovenkant van de grossiersmarkt, of zoals algemeen manager van Alliance Automotive Trading Fred Kamphuis bij de introductie van de formule zei: “We leggen de lat bewust hoog en zoeken actieve ondernemers die de uitdagingen voor de toekomst ook zien. Die blijvend willen werken aan de ontwikkeling van hun bedrijf en bij een hoogwaardig netwerk van gelijkgestemden willen horen.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties