Bestegarage.nl naar 2.0

Sinds vandaag kunnen garages een uitgebreid profiel invullen op Bestegarage.nl, worden de promotie-abonnementen geoptimaliseerd en wordt over twee weken de site van vele updates voorzien.

Iedere garage die zich vanaf dit moment gratis registreert wordt gepromoot in een straal van twee kilometer rondom de vestiging. Wil de garage gepromoot worden in een grotere straal, dan kunnen ze kiezen voor één van de betaalde abonnementen.

De website zal verder nieuwe functionaliteiten bieden als een koppeling met Facebook en Twitter, een widget voor op je eigen website, uitgebreidere diensten (APK, schade, banden) en services (vervangend vervoer, APK zonder afspraak) en een verbeterde startpagina en zoekresultaten. Daarnaast wordt ook het beoordelen van een garage makkelijker gemaakt.

“Hiermee helpen we consumenten weer een stap verder. Een nieuwe mijlpaal voor onze onderneming. Op 21 juni verwachten wij Bestegarage.nl 2.0 te lanceren”, aldus directeur Steven Kop.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.