Bestegarage.nl sluit partnerschap

Bestegarage.nl en de stichting Duurzaam Repareren gaan samenwerken. Hiermee wordt het voor de autobezitters mogelijk om in één oogopslag te zien of een autobedrijf duurzaam werkt en welke diensten en services men aanbiedt.

Steven Kop, directeur van de Bestegarage.nl: “Van de autobezitters ervaart 39 procent wantrouwen bij het bezoek van de garage. Wij vinden het belangrijk dat consumenten online en onafhankelijk een goede vergelijking moet kunnen maken tussen verschillende autobedrijven. Hierin is duurzaamheid een belangrijk selectiecriteria. Stichting Duurzaam Repareren is in onze ogen de juiste partij om duurzaamheid te certificeren.”

Angelica Gravendijk van Duurzaam Repareren: “Wij merken dat steeds meer consumenten het belangrijk vinden dat garagebedrijven en schadeherstellers de klus niet alleen professioneel en tegen een redelijk tarief klaren, maar hierbij ook oog hebben voor het milieu en de samenleving. Bestegarage.nl is voor ons een belangrijke partij om de duurzame garagebedrijven en schadeherstellers onder de aandacht van de consument te brengen.”

De website Bestegarage.nl heeft onlangs nog haar vergelijkingsaanbod uitgebreid met diensten en producten rondom schadeherstel, glasreparatie en banden. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.