Bezoekersrecord Techno-Classica

Met 178.300 bezoekers heeft de Duitse tentoonstelling Techno-Classica een nieuw record neergezet, dit aantal is een stijging van drie procent ten opzichte van vorig jaar. Aan de oldtimerbeurs hebben 1.200 exposanten uit meer dan dertig landen meegedaan.

De beurs in Essen stond geheel in het teken van de uitvinding van de auto 125 jaar geleden en het jubileum van diverse automerken. De Opel Kadett B en A Club Duitsland heeft de verkiezing om de mooiste clubstand gewonnen.
Op Techno Classica is ook de allereerste Golf Cabriolet ooit te zien geweest. Net als de nieuwe Golf Cabriolet heeft dit prototype uit 1976 geen rolbeugel. Volkswagen toonde ook andere exotische open auto’s, zoals de Karmann Ghia Typ 34, de Braziliaanse Puma en het studiemodel Cheetah uit 1971.

Editie 24 van Techno-Classica vindt volgend jaar plaats van 21 tot en met 25 maart.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *