Bijna helft consumenten orienteert op internet voor garagebezoek

Uit onderzoek onder consumenten komt naar voren dat ruim 42 procent eerst op internet vergelijkt voordat ze een garage bezoeken. Dit maakt Bestegarage.nl bekend, dat vandaag één jaar bestaat.

Bestegarage.nl heeft als doel consumenten verder te helpen bij het vinden van een betrouwbare garage in de buurt. “Hoe vindt u een goed visrestaurant of een romantisch hotelletje in Parijs? Wij doen precies hetzelfde maar dan met autobedrijven”, aldus directeur Steven Kop. “Steeds meer consumenten zoeken en vergelijken eerst online voordat ze een keuze maken.”

Afwegingen

Uit het onderzoek komt ook naar voren dat ook consumenten die een ‘vaste’ garage hebben online de status van dit bedrijf controleren. Consumenten vinden betrouwbaarheid, kwaliteit, service en gemak erg belangrijk in de keuze om een garage te bezoeken.

Volgens Bestegarage.nl wordt duurzaamheid door 84 procent van de ondervraagden als belangrijk bestempeld, bij langskomen zonder afspraak is dat 81 procent. Gratis vervangend vervoer vindt men in 76 procent van de gevallen een welkome dienst.

Inmiddels is er behoorlijk wat geschreven over Bestegarage.nl. Bekijk hier het dossier >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *