Bijna zevenduizend bezoekers Auto Prof

De Auto Prof-vakbeurs in Gorinchem (19-21 april) is door bijna zevenduizend vakbroeders bezocht. Beursorganisator is daarmee tevreden en spreekt over een ‘mooie editie’.

“De sfeer was als vanouds en de beleving was meer dan ooit. Wij willen onze exposanten bedanken voor hun loyaliteit en vertrouwen. Dankzij hen stond de beurs er fantastisch bij en konden we bijna 7.000 bezoekende professionals uit de automotive sector verwelkomen”, zegt Malou Peters namens Easyfairs.

Ontmoetingsplek

“Op alle vlakken waren het drie geweldige dagen. Zowel de exposanten als bezoekers waren blij om elkaar weer te zien. De beurs was de vertrouwde ontmoetingsplek om met elkaar in gesprek te gaan, producten en innovaties te laten zien en nieuwe relaties te ontmoeten. Dat is in de afgelopen twee jaren enorm gemist. Des te enthousiaster was iedereen nu het eindelijk weer kon. Er gaat niets boven live zaken doen en elkaar ontmoeten. Uiteindelijk moet je echt met klanten in gesprek en moet je je producten kunnen laten zien en voelen.”

“Daarnaast kregen we veel leuke reacties op de nieuwe Demo Arena”, zegt Peters. Op de Demo Arena waren demonstraties van TECH360, TOI Opleidingen, Thijs van Grinsven en Teamwise PDR & More. Het is de bedoeling van Easyfairs om het demonstratieplein te laten terugkeren op de volgende editie.

Vakblad AMT bood dagelijks kennissessies aan. Peters: “Het is fantastisch hoe AMT weer zo’n kwalitatief goed programma heeft kunnen opstellen. We kijken uit naar de samenwerking met AMT voor de toekomstige edities.” Op dinsdagavond streden autotechnici in opleiding tegen de vakprofessionals om de AMT Awards.  “Wij vinden het erg belangrijk om studenten, oftewel de werknemer van morgen, bij Auto Prof te betrekken. Het was dan ook erg mooi om te zien hoe de studenten de praktijkopdrachten live uitvoerden”, aldus Peters.

Hageldeuken

Dit jaar was er meer beleving toegevoegd aan de beurs. Zo stonden er diverse racesimulatoren en trok de kartbaan een constante stroom aan publiek. Ook de recordpoging van TeamWise PDR & More op woensdag was geslaagd. In slechts 4 uur, 24 minuten en 28 seconden is het hen gelukt een auto met bijna tweeduizend hageldeuken te herstellen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *