BMW- en Mini-dealer Dusseldorp koopt Maaral

BMW- en Mini-dealer Maaral, met vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Zaandam, wordt overgenomen door Dusseldorp Automotive. Enkele weken geleden hebben beide partijen overeenstemming bereikt met betrekking tot de overname, vrijdag is de definitieve koopovereenkomst ondertekend. De Maaral-vestigingen zullen verder gaan onder de naam Dusseldorp.

Jan Veldman, sinds 1994 directeur-eigenaar van de Maaral-bedrijven, blijft in een adviserende rol nauw betrokken bij de groep. De overname is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Naar verwachting zal de beoogde transactie in het vierde kwartaal 2016 definitief afgerond zijn.

Dusseldorp Automotive is al zestig jaar partner van BMW Group en is naast Apeldoorn, Deventer, Hoogeveen, Naarden en Zwolle nu ook gevestigd in Alkmaar, Hoorn en Zaandam. Onder de naam Stars Schadeherstel beschikt Dusseldorp Automotive over een merkonafhankelijk schadeherstelbedrijf. Ten slotte maakt ook het eigen multi-merk leaselabel Dusseldorp Carlease deel uit van de activiteiten van Dusseldorp Automotive.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.