BMW start onderdelenhandel op Ebay

Autofabrikant BMW verkoopt sinds kort via Ebay onderdelen en accessoires in het Verenigd Koninkrijk. Voor zover bekend is BMW de eerste fabrikant die rechtstreeks haar onderdelen online aanbiedt en zo nieuwe klanten hoopt te bereiken via het concept ‘BMW Direct’.

Maandelijks zijn er alleen al in Groot Brittannië circa 600.000 zoekopdrachten via Ebay voor BMW-onderdelen. Websitebezoekers die via ‘BMW Direct’ officiële onderdelen bestellen krijgen hierop twee jaar garantie en gratis verzending. Bij de start van de nieuwe dienst zijn 400 onderdelen op voorraad leverbaar.

Carl Sanderson, aftersalesmanager: “We hebben gezien dat er veel mensen zijn die BMW-producten willen kopen, maar niet per se naar een dealer willen om daar de aankoop te doen. Als zodanig zien we in Ebay de perfecte oplossing voor hen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *