Bosch kiest 16 strategische partnergrossiers

De grossiers Veam, Koskamp Velba, APS, Van Silfhout/Amba, Fugo, Cartal Rijsbergen, Imbema, Heuts Slager, Van der Peijl, Prima Parts, Technische Centrale Koetsier, Koren, Staadegaard Van Rijn, Auto Electra, Kooijman en AMA Ambag zijn de zestien partners van het Bosch First Supplier-netwerk geworden.

Hiermee heeft Bosch de herinrichting van haar distributienetwerk in ons land afgerond. De zestien grossiers hebben samen 123 vestigingen. De partnergrossiers van het First Supplier netwerk zullen op exclusieve basis de netwerken van de werkplaatsconcepten Bosch Car Service en Autocrew uitbouwen.
De betreffende grossiers hebben zich uitgesproken om bij de ontwikkeling van hun portfolio aan werkplaatsconcepten, de formules Bosch Car Service, Autocrew en BIS voorrang te geven.

Er zijn behalve de zestien grossiers uit het First Supplier-netwerk nog zeventien grote en middelgrote grossiers die een stevige band met Bosch hebben als leverancier van Bosch. Zij blijven de eerder door hen aangestelde Bosch Car Service en Autocrew garages ondersteunen. Daarnaast concentreren zij zich ook op de uitbouw van het BIS-concept.

Wel krijgen de garages binnen beide werkplaatsconcepten de vrijheid om zelf hun partnergrossier te kiezen, waar ze dan een contractuele jaarafspraak mee maken.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1777 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.