Boutsma commercieel manager Mobility Service

Mobility Service Nederland heeft per 1 oktober een nieuwe commercieel manager aangesteld: Pieter Boutsma (34). Als lid van het managementteam is hij binnen de organisatie verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van het bedrijf.

Voor zijn overstap was Boutsma bijna tien jaar actief in diverse managementfuncties bij KPN. De switch maakt het hem mogelijk zijn passie voor auto’s nu ook zakelijk te benutten. Financieel en operationeel directeur Inge Mier: “Wij kunnen zijn ervaring goed inzetten om onze processen almaar meer te digitaliseren, op zo’n manier dat we zo veel mogelijk tijd overhouden om aan onze klanten te besteden.”

Mobility Service Nederland is opgericht in 2008 en gespecialiseerd in mobiliteitsdiensten voor het MKB. Daarnaast heeft de onderneming als doel in noordelijk Nederland marktleider te worden op het gebied van elektrische automobiliteit. Het bedrijf nam per 1 juli jl. de autoleasemaatschappij M-Lease over, resulterend in een gezamenlijke omzet van dertig  miljoen euro en een balanstotaal van ruim vijftig miljoen euro.  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.