Bovemij nu volledig eigenaar RDC

Nadat Bovemij in 2016 al het aandelenbelang van 69 procent van Bovag in RDC had overgenomen, heeft het bedrijf nu ook de overige 31 procent van de RDC-aandelen gekocht van RAI Vereniging. Daarmee is de informatiseerder en ICT-dienstverlener per 26 april 2017 volledig in handen van Bovemij.

Bovemij wil de inbreng van RDC gebruiken om haar zakelijke klanten te helpen succesvol te ondernemen. Voor RDC biedt nauwe samenwerking met Bovemij meer kansen dan stand alone opereren in dezelfde markt. RDC zal haar producten en diensten blijven verlenen zoals het bedrijf nu ook al doet.

Raad van Advies

Namens Bovemij zegt René Leander, voorzitter van de Raad van Bestuur: “De afgelopen maanden hebben we samen onderzocht hoe Bovemij en RDC elkaar kunnen helpen bij de uitvoering van de strategie. Dit heeft tot eerste inzichten geleid die de komende maanden zullen worden omgezet in de eerste concrete plannen.” Binnen afzienbare tijd wordt een Raad van Advies ingericht, die RDC adviseert over de omgang met ‘data governance, privacy en information security’.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †