Nadat Bovemij in 2016 al het aandelenbelang van 69 procent van Bovag in RDC had overgenomen, heeft het bedrijf nu ook de overige 31 procent van de RDC-aandelen gekocht van RAI Vereniging. Daarmee is de informatiseerder en ICT-dienstverlener per 26 april 2017 volledig in handen van Bovemij.

Bovemij wil de inbreng van RDC gebruiken om haar zakelijke klanten te helpen succesvol te ondernemen. Voor RDC biedt nauwe samenwerking met Bovemij meer kansen dan stand alone opereren in dezelfde markt. RDC zal haar producten en diensten blijven verlenen zoals het bedrijf nu ook al doet.

Raad van Advies

Namens Bovemij zegt René Leander, voorzitter van de Raad van Bestuur: “De afgelopen maanden hebben we samen onderzocht hoe Bovemij en RDC elkaar kunnen helpen bij de uitvoering van de strategie. Dit heeft tot eerste inzichten geleid die de komende maanden zullen worden omgezet in de eerste concrete plannen.” Binnen afzienbare tijd wordt een Raad van Advies ingericht, die RDC adviseert over de omgang met ‘data governance, privacy en information security’.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties