Brandstof besparen met Petrol Saver

Als gevolg van de hoge brandstofprijzen zijn consumenten steeds vaker op zoek naar een nieuwe manier om brandstof te besparen. Forté speelt in op deze behoefte met de lancering van de Petrol Saver, een toevoeging op het bestaande productassortiment.

De Petrol Saver zorgt voor een optimale regeling van het motormanagementsysteem, waardoor elke druppel benzine zo effectief mogelijk wordt gebruikt. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot beperkt, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan een schoner milieu. De reinigende capaciteit van het product zorgt er voor dat de motor soepeler zal gaan lopen, waardoor de motorprestaties verbeteren.

Naast de lancering van de Petrol Saver, heeft Forté deze maand nog een ander product gelanceerd, de Diesel Turbo Cleaner. Meer informatie over dit product staat in het volgende Aftersales Magazine, dat op 15 februari verschijnt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *