Brezan voorkeursleverancier Fehac

Brezan Automaterialen is vanaf 1 maart businesspartner van de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (Fehac). Hierdoor wordt Brezan voorkeursleverancier voor alle leden van de ruim tweehonderd bij Fehac aangesloten verenigingen. Deze leden hebben gezamenlijk 230.000 klassieke voertuigen in hun bezit.

Fehac behartigt de belangen van ruim 70.000 leden en het mobiel erfgoed in de breedste zin van het woord. Het businesspartner-programma van de Fehac is gericht op professionele toeleveranciers en/of dienstverleners die aantoonbaar betrokken zijn bij klassieke voertuigen en hun gebruikers. Deze krijgen nu bij Brezan recht op korting bij de aanschaf van onderdelen, onderhoudsmiddelen en gereedschappen.

Arno ten Bruggencate, key-accountmanager van Brezan, over de voordelen: “Alle leden van de aangesloten verenigingen van de Fehac kunnen met heel veel vragen bij elk van de 140 Brezan verkooppunten terecht. De verkooppunten kunnen de oldtimerbezitters met vloeistoffen, gereedschappen en onderdelen prima helpen. Er is bijvoorbeeld een speciale lijn olie voor oldtimers op elk verkooppunt en er is een groot assortiment poetsmiddelen.”

De bij Fehac aangesloten clubs zullen binnenkort met Brezan in contact komen op de Fehac-jaarvergadering waar Brezan zich in de volle breedte zal presenteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.