Budgetlijn onderdelen bij Van Heck

Als reactie op een verhoogde vraag uit de markt, introduceert Van Heck in de Benelux en Frankrijk onder de naam Unipart een budgetlijn slijtdelen. Een strategische samenwerking van Sator op holdingniveau met het Britse Unipart maakt de komst mogelijk.

Als eerste zal het gaan om een assortiment wiellagers, daarna volgen ruitenwissers en remdelen. “Garages krijgen van hun werkplaatsklanten steeds vaker de vraag naar een prijsvoordeligere reparatie, zeker bij wat oudere jaargangen auto’s. Op hun beurt krijgen onze grossiersnetwerken in de diverse landen de vraag doorgespeeld. Daar spelen we uiteraard op in”, aldus Martijn van der Eijk, directeur van Sator.

Johan van der Hoeven, directeur Van Heck: “Onze strategie is eigenlijk volledig gericht op het distribueren en marketingtechnisch ondersteunen van a-merken onderdelen. De economische ontwikkelingen leiden bij de consument echter tot een verhoogde druk op de portemonnee. De roep om meer economisch verantwoorde reparaties en onderhoud, vooral bij de wat oudere jaargangen auto’s klinkt bij garages duidelijk door. Vandaar ons initiatief om naast het bestaande assortiment, een kwalitatief hoogwaardige budgetlijn te introduceren.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.