Bugatti lanceert kwaliteitslabel

Het Franse luxemerk Bugatti introduceert tijdens de Techno Classica 2014 in Essen (26-30 maart) een nieuw kwaliteitslabel voor klantenauto’s. ‘Bugatti Certified’ is bedoeld om de kwaliteitsnormen van Bugatti voor de complete Veyron-serie ook op de lange termijn veilig te stellen.

Als onderdeel van het programma krijgen de auto’s een verregaande onderhoudsbeurt, op basis van vastomlijnde, in een catalogus omschreven vereisten zodat Bugatti’s ingenieurs en monteurs de service en preparatie van deze ongekend snelle auto’s tot in detail kunnen uitvoeren.

Tevens worden noodzakelijke technische updates doorgevoerd en wordt de garantietermijn verlengd. Uiteindelijk krijgt de auto het ‘Bugatti Certified’ label als bewijs van de uitstekende technische en esthetische staat waarin hij verkeert.

Vertrouwen

“Een Bugatti wordt veelal als collectors item aangeschaft,” aldus Dr. Stefan Brungs, lid van de raad van bestuur van Bugatti Automobiles S.A.S. en verantwoordelijk voor sales, marketing en Ccustomer service. “Het heeft onze allerhoogste prioriteit het vertrouwen dat klanten in ons merk stellen te belonen en te garanderen dat onze iconische modellen hun waarde blijven behouden. Bovendien willen we dat het ‘Bugatti Certified’-label Bugatti-eigenaren de zekerheid geeft dat hun auto ook op de lange termijn voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen, zowel voor eigenaren van een nieuwe Bugatti als van een pre-owned exemplaar.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.