Calculatiemodule Mijngrossier.nl

Van Heck Automaterialen heeft dit jaar op Autovak RAI 2011 de offertemodule ‘Kost Dat’ gelanceerd. Onder dezelfde naam heeft het bedrijf nu een calculatiemodule gemaakt. Het betreft de geüpdate versie van de vertrouwde ‘Eurobutton’ die op Mijngrossier.nl beschikbaar was.

De gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid zijn sterk verbeterd. Tevens is het nu mogelijk om eigen reparaties en artikelen aan de offerte toe te voegen. Autobedrijven die de Kost Dat-offertemodule geïmplementeerd hebben op hun eigen website, worden vrijgeschakeld voor een extra functionaliteit binnen de calculatiemodule in Mijngrossier.nl. Zij kunnen Kost Dat-klussen toevoegen aan offertes en direct de onderdelen bestellen.

In de nieuwe calculatiemodule wordt onder meer rekening gehouden met oplopende reparatietijden door het toenemen van de leeftijd van een auto. Naast een aantal vaste klussen, zoals het vervangen van de uitlaat, remmen of accu, maakt de calculatiemodule ook offertes voor een grote of kleine onderhoudsinspectie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.