Car Wrap Tour 2011 van start

Aangezien de markt van carwrapping nog steeds groeit, is 3M op 19 september van start gegaan met de Car Wrap Tour 2011 en trekt hiermee tot en met 2 december door Nederland. De tweede editie van de 3M Car Wrap Tour vestigt de aandacht op vier series folie.

Daarvan zijn er twee nog maar kort op de markt. Dit zijn de 3M Scotchprint 1080 Car Wrap folie met twaalf types (waaronder carbon, matte kleuren en geborstelde afwerkingen) en de 3M Scotchcal IJ170Cv3 print folie. De Scotchprint 1080-lijn zal zeer binnenkort nog verder uitgebreid worden.

De materialen worden gedemonstreerd met drie zeer opvallende promotievoertuigen die langsrijden bij signmakers, ontwerpers en wagenparkbeheerders. Samen met Citroën heeft 3M een opvallend design gekozen voor de nieuwe Citroën DS4, die door consumenten uit 62 landen is gekozen tot Mooiste Auto van het Jaar. De DS4 is ook één van de 35 kandidaten in de verkiezing tot Auto van het Jaar 2012.

Bij de eerste editie van de Car Wrap Tour in 2010 werden maar liefst 500 bezoeken afgelegd in circa twee maanden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.