Care koopt Terberg Autoschade

De Stam Groep verkoopt Terberg Autoschade in IJsselstein aan Care Schadeservice. Het bedrijf wordt begin januari 2011 overgenomen en er zullen geen grote wijzigingen plaatsvinden binnen de organisatie en het personeelsbestand.

Directeur Johan van Klinken van Care wil met de overname de organisatie flink laten groeien: "De overname is voor ons een unieke kans onze positie in de regio verder te versterken. Het is een mooie, goed uitgeruste vestiging op een goede locatie. Hiermee zal de omzet van Care met meer dan 3 miljoen euro toenemen."
Als reden voor de verkoop van Terberg aan Care geeft algemeen directeur Jan-Geerlof de Ruiter van de Stam Groep aan, dat er bewust is gekozen om overcapaciteit terug te dringen. "Wij hebben met vijf schadebedrijven overcapaciteit en daarom willen wij onze organisatie aanpassen op het werkaanbod. Door Terberg Autoschade, één van onze grotere schadeherstelbedrijven, te verkopen kunnen wij de samenstelling van onze onderneming optimaliseren."

De Stam Groep bestaat momenteel uit negen Renault-vestigingen, vijf Opel-vestigingen, vijf schadebedrijven, drie tankstations en een lease- en verzekeringstak. Het totaal aantal medewerkers in de groep is circa 350, bij Care zijn dit er 1.400. De schadehersteller richt zich voornamelijk op de zakelijke markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *