CarProf snelst groeiende werkplaatsconcept

CarProf is onlangs door Aumacon uitgeroepen tot het snelst groeiende nieuwe werkplaatsconcept van Nederland. Het nieuws komt samen met de aansluiting van weer vijf nieuwe CarProf vestigingen. Daarmee ligt de formule voor universeel auto-onderhoud ruim op schema om dit jaar nog een totaal van veertig aangesloten vestigingen te bereiken.

CarProf Gennep, gestart per 1 augustus, is tevens Ford en Chevrolet dealer en heeft een ruime voorraad van jonge occasions. Daarnaast start per 1 november een Ford dealer met de CarProf formule: Automobielbedrijf Kessel in Oudenbosch. Tenslotte zal ook Autobedrijf Lennearts, officieel dealer van Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Hyundai en Citroën in november drie nieuwe CarProf vestigingen opstarten in Roermond, Venlo en Beesel.

Formulemanager Harold van Gestel: “De erkenning van Aumacon komt op een fantastisch moment. Dankzij de inspanningen van het team en de positieve reacties van autobedrijven is CarProf inderdaad razendsnel aan het groeien. Voor ons is dit een duidelijk signaal dat de positionering en de boodschap van CarProf gewoon klopt. Vanzelfsprekend blijven we sleutelen aan de formule, want we zijn nog lang niet uitgegroeid.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.