Cars en Joy opent in Harderwijk

Harald van den Broek opent donderdag zijn nieuwe bedrijf onder de naam Cars en Joy Van den Broek Dealeroccasions. De voormalig Seat Bakker ondernemer keert daarmee terug naar zijn roots, op het vertrouwde adres aan de Lorentzstraat 29 in Harderwijk.

Menig Harderwijker kent Van den Broek nog uit de tijd dat hij Seat-dealer was. Na de verkoop van zijn bedrijven in Harderwijk en Amersfoort sloot de nieuwe eigenaar de deuren van het tot dan toe florerende autobedrijf aan de Lorentzstraat.

Dit tot verbazing en teleurstelling van velen, waaronder Van den Broek zelf. “Ik kon er op dat moment geen actie op ondernemen, maar tijdens mijn sabbatical ontstond het plan om opnieuw te starten. Dan wel, onder mijn voorwaarden. Dat ik het pand waar ik voorheen gevestigd was weer kon betrekken had ik toen niet kunnen voorzien, maar is nu wel een mooie bijkomstigheid.”

Lokaal ondernemerschap

Van den Broek houdt van het ‘lokale ondernemerschap’: “Ik wil dat maximaal uitdragen naar mijn klanten met de relevante voordelen die je bij de merkdealer ook vindt. Kwaliteit en garanties zijn een gegeven, waar je als klant blind op moet kunnen vertrouwen. Bij Cars en Joy is daar goed over nagedacht.”

“Belangrijke reden om me aan te sluiten is dat we collectief aantrekkelijke auto’s inkopen tegen scherpe prijzen. Daar profiteert de klant direct van. Hetzelfde geldt voor onze autoverzekeringen; ze zijn helemaal toegespitst op de gebruikte auto. Financieringen en een Auto Onderhoud Abonnement? Bieden we op maat aan. Ook mogelijk zijn privé-lease en mobiliteitservice. Kortom, er is weer genoeg stof om over te praten in onze nieuwe showroom.”

Van den Broek verkoopt straks alle merken auto’s. Standaard verwacht hij zo’n veertig jong gebruikte auto’s op voorraad te hebben, maar het totaal aanbod van Cars en Joy is een factor tien zo groot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.