Cars en Joy strijkt neer in Leeuwarden en Waddinxveen

Cars en Joy opent twee nieuwe vestigingen, die dealer zijn voor Leeuwarden en Waddinxveen. Beide vestigingen voeren zowel sales als aftersales. Het totaal aantal vestigingen voor dit werkplaatsconcept staat inmiddels op acht.

In Waddinxveen wordt Cars en Joy gevoerd door Autobedrijf Van Mannekes, tevens Kia-dealer. “Cars en Joy zorgt voor een professionele aanpak van occasions binnen ons bedrijf. Wij beschouwen het als een tweede merk waardoor het alle aandacht krijgt die het verdient. Het is voor ons ook een kans om zowel voor verkoop als onderhoud met nieuwe klantengroepen aan de slag te gaan. Alle merken zijn bij ons welkom”, aldus Jan van Mannekes.

Auto De Boer voert het concept in Leeuwarden, hij is tevens Mitsubishi-dealer. “Tijden veranderen, ik volgde Cars en Joy al een poosje via Twitter”, legt Jeroen de Boer uit. “In deze tijd moet je meer doen dan je best om succesvol te zijn en van alleen een merk met een laag marktaandeel kan je niet leven.”

2013

De twee nieuwe vestigingen worden actief begeleid door Dick de Goey. Zijn taak is het succesvoller maken van de bij Cars en Joy aangesloten dealers. De organisatie streeft naar achttien vestigingen in 2013.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.