Carpartsdirect.nl, de onderdelenwebsite van Eisses Import in Schiedam, gaat vanaf 1 januari 2013 consumenten doorsturen naar geselecteerde garages voor de montage van de online gekochte onderdelen. Dit doet zij in samenwerking met Bestegarage.nl.

Gerwalt Elzerman van Carpartsdirect.nl: “Wij kiezen ervoor om een montagenetwerk beschikbaar te stellen van betrouwbare garages die consumenten graag verder helpen met het monteren van de aangeschafte onderdelen. De garage verdient aan de dienstverlening van de verrichte werkzaamheden en krijgt nieuwe klanten in de garage. We hebben gemerkt in eerdere berichtgevingen dat veel garages het prima vinden om zelf meegebrachte onderdelen te monteren. Uit onderzoek is gebleken dat deze consumenten graag bij een goede garage de zelf gekochte onderdelen willen laten monteren.”

Op dit moment heeft Carpartsdirect.nl zo’n dertig montagepartners, maar de onderdelenwebshop wil haar netwerk graag verder uitbreiden en roept garages op om montagepartner te worden. Bestegarage.nl verzorgt de zoekmodule op de website van Carpartsdirect en de koppelingen met de garagebedrijven.

Zelf meebrengen

Op eerdere berichtgeving over Carpartsdirect is volop gereageerd. “Consumenten zoeken bij problemen aan hun auto naar kwalitatief goede en betaalbare oplossingen. Goede en betaalbare auto onderdelen zijn makkelijk online verkrijgbaar waardoor de consument steeds vaker besluit om de onderdelen zelf te kopen”, aldus Elzerman.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties