Cars&Joy start met vlogs op Facebook

Occasionformule Cars&Joy start met het plaatsen van vlogs op Facebook. In de videofilmpjes behandelen lokale partners van de formule kwesties op het gebied van sales en aftersales.

Michel van Roon, eigenaar van Cars&Joy: “Met de local hero-strategie van Cars&Joy zetten we partners lokaal in hun kracht. Dat doen we door professionele marketing- en communicatietools in stelling te brengen en relatief eenvoudig toepasbaar te maken. Daarbij durven we ook nieuwe dingen uit te proberen. Zoals nu een serie van zes vlogs met prikkelende stellingen. Ik ben ervan overtuigd dat we een van de eersten zijn die het autobedrijf op deze manier bij de mensen thuis brengt.”

Thema APK

Er staan zes thema’s op het programma. Deze week is dat ‘De gratis apk bestaat niet’. Verschillende Cars&Joy-partners reageren daarop, waaronder Ted Kerkhof uit Vianen. Hij sloot zich met zijn bedrijf op 1 maart aan bij Cars&Joy. Hij legt in zijn vlog uit: “Wat je gratis aanbiedt, moet ergens worden terugverdiend. Daarmee loop je het risico dat een ondernemer het omzetverlies op de apk ergens anders wil compenseren. Denk aan de verkoop van aanvullende reparaties. Hoe betrouwbaar wordt dan je relatie met het autobedrijf? Daarom reken ik een reële prijs voor onze apk.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2965 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters