Century Autogroep en Tjeerdsma gaan samen

Century Autogroep en Autobedrijf Tjeerdsma worden overgenomen door Erik Meems, de huidige Algemeen Directeur van Century Autogroep. Beide autobedrijven vertegenwoordigen Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, ŠKODA en SEAT in de provincies Groningen en Drenthe. Het voornemen is de bedrijven geïntegreerd voort te zetten onder de naam Century Autogroep.

De nieuwe groep heeft vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten en Winsum. De overnames en plannen liggen ter goedkeuring bij de Autoriteit Consument en Markt.

Erik Meems kent als algemeen directeur van Century Autogroep de noordelijke automarkt goed en is geboren en getogen in de regio. Als ondernemer ziet hij een rooskleurige toekomst voor de combinatie van de beide ondernemingen. Meems: ”beide ondernemingen hebben hun eigen karakter en sterke kanten. De integratie is erop gericht dat het beste van de twee ondernemingen optimaal wordt benut”.

Piet Tjeerdsma vult aan: “Ik heb een zeer goed gevoel bij de nieuwe combinatie. De huidige automarkt maakt grote ontwikkelingen door, op diverse vlakken. Met Erik Meems had ik al een zeer goede zakelijke relatie. De samenvoeging van ons bedrijf met de Century Autogroep betekent zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten meer zekerheid en continuïteit.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.