Champagne voor Creemers en Overlander op Equipvak

Vlak voor de deuren van Equipvak werden gesloten, was er donderdagavond voor Creemers Compressoren en Overlander Techniek een belangrijk moment, namelijk de ‘viering’ van hun jubileum.

De RAI-leden bestaan in 2016 vijftig, respectievelijk dertig jaar. De beursteams, het bestuur van het Equipmentplatform en het bestuur van RAI Vereniging hieven er het glas op. Guido Heijnen van het ‘gouden’ Creemers: “Blij verrast dat men er aan gedacht heeft. We stellen het op prijs, uiteraard. En ik wil tevens stellen dat wij Equipvak een warm hart toedragen. Voor Creemers waren de eerste twee beursdagen, ondanks een wat lager dan gehoopt bezoek, toch goed. We hebben absoluut business kunnen doen.”

Bij Overlander Techniek stond het team, onder leiding van Dennis en Marcel Brünings, klaar om de champagne in ontvangst te nemen. Ook hier werden orders geschreven, “al hadden het er best wat meer mogen zijn natuurlijk”, stelde Dennis Brünings. “Maar het is natuurlijk een nieuw fenomeen en daar moet de markt eerst kennis van nemen, Equipvak als vaste waarde zal moeten groeien.”

Creemers compressoren

Overlander Techniek

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1846 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *