Consumentenbond vindt Honda betrouwbaarst

Het jaarlijkse onderzoek van de Consumentenbond naar betrouwbaarheid van auto’s heeft Honda als de winnaar aangewezen. De award voor betrouwbaarste automerk werd afgelopen zaterdag aan Honda overhandigd.

“De modellen van Honda scoren al jaren boven gemiddeld in elke klasse en in al onze onderzoeken, dus ik reik deze trofee dan ook graag uit aan Ryohei Yufu van Honda Nederland”, aldus John Visser, adjunct-directeur van de Consumentenbond. Ook de individuele modellen van Honda, zoals de Insight Hybride en de Jazz, scoorden in dit onderzoek erg hoog op het gebied van betrouwbaarheid.

Al jarenlang brengt de Consumentenbond zijn Consumentengids Auto uit. Bij de tests die zij daarin publiceren, spelen aspecten als verbruikscijfers en veiligheid een steeds grotere rol. Zo is de bond als partner in Euro NCAP direct betrokken bij het veiliger maken van nieuwe auto’s. “Betrouwbaarheid is ook een testaspect waar een groot belang aan wordt gehecht.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.