Cor Baltus ceo Brezan Groep

Cor Baltus is vanaf 1 januari de nieuwe ceo van Brezan Groep, onderdeel van Parts Point Holding, waarvan Baltus statutair directeur wordt. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en implementatie van de strategie voor de aftersalesmarkt in de Benelux.

Baltus heeft ruime ervaring in diverse managementfuncties binnen de autobranche, zowel in distributie als retail. Zo werkte hij onder meer als algemeen directeur bij Kia Motors Nederland en voor Fiat Group Automobiles Netherlands. Daarnaast is Baltus geen onbekende voor Autobinck, van 1999 tot 2001 was hij commercieel directeur bij Greenib Car, de Hyundai importeur in Nederland. Brezan is onderdeel van Autobinck.

Brezan heeft een distributienetwerk van meer dan 130 verkooppunten in de Benelux, waarvan bijna de helft via franchisepartners.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.