D’Ieteren en VW starten dochteronderneming

D’Ieteren en Volkswagen Financial Services hebben een akkoord gesloten om een gezamenlijke dochteronderneming op te richten, Volkswagen D’Ieteren Finance (VDFin). Het bedrijf start 1 januari 2012 en wil een volledig pakket aan financiële diensten aanbieden, die verbonden zijn aan de autoverkoop van de Volkswagen Groep op de Belgische markt.

In België wordt bij bijna zeventig procent van de nieuwe voertuigen, die worden verkocht aan particulieren, een financiering verkocht. D’Ieteren en Volkswagen willen hier nog meer uit gaan halen met VDFin en zullen autofinancieringen ontwikkelen voor particulieren, professionelen en concessiehouders. Christian Dahlheim, hoofd verkoop in Europa bij Volkswagen Financial Services: “België biedt een aanzienlijk groeipotentieel op het vlak van financieringen voor particulieren.”
Alle personeelsleden van D’Ieteren Lease en Volkswagen Bank Belgium zullen ook voor het nieuwe bedrijf gaan werken.

Dat het goed gaat met D’Ieteren bleek nog in maart dit jaar. De totale verkopen zijn in 2010 met 11,4 procent gestegen naar 2.732,9 miljoen euro ten opzichte van 2009.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *