Daimler verder met Glasurit

Daimler heeft de wereldwijde technische goedkeuringen van Glasurit voor Mercedes-Benz en Smart dit jaar opnieuw verlengd. De kwaliteit, service en wereldwijde beschikbaarheid van Glasurits producten gelden als voorwaarden om deze goedkeuringen van de internationale auto-industrie te krijgen. De hoge mate van bekwaamheid op het gebied van OEM-autolakken is een andere belangrijke factor.

BASF is een belangrijke leverancier voor Daimlers netwerk van productiebedrijven en toeleveranciers. BASF-producten worden in veel modules van personenauto’s van Mercedes-Benz en Smart en in bestelwagens, trucks en bussen van Mercedes-Benz gebruikt. Glasurit fungeert bovendien al jarenlang als samenwerkingspartner voor de productielijnen en netwerken van Mercedes-Benz en Smart over de hele wereld. Trainingscursussen van Mercedes-Benz met specifieke informatie over reparaties om de competenties van de netwerken voortdurend te verbeteren, zijn wereldwijd beschikbaar.

Om de netwerken zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben de partners de diensten samen ontwikkeld. Ze verwezenlijken hun prestaties door constant de mogelijkheden op de wereldmarkt te beoordelen en regelmatig nieuwe oplossingen te ontwikkelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *