Dat wordt mobiel schade melden

Vorige week werd de website Mobielschademelden.nl gelanceerd, waarmee automobilisten met een smartphone makkelijker en sneller schade kunnen melden na een aanrijding. Er is nu ook publiekscampagne rond de nieuwe dienst gestart.

Met de campagne Datwordtmobielschademelden.nl kunnen automobilisten op een aantal vooraf vastgestelde locaties in Nederland ludieke foto’s laten maken, waarbij zij in hun auto verzeild raken in een bijna-schadesituatie. Ook kunnen zelf foto’s worden geknutseld, die vervolgens via de website verspreid worden.

Het is de bedoeling via social media (#schademelden) zoveel mogelijk stemmen te krijgen voor de foto’s. Een jury kiest de winnaar uit de populairste foto’s. De winnaar mag een heel jaar gratis in een Smart rijden. Maar er kunnen ook Tom Tom navigatiesystemen en race experiences gewonnen worden. Medio december worden de prijzen uitgereikt.

Michiel Bosman, voorzitter van de Stichting Efficiënte Processen Schadeverzekeraars: “Dit initiatief komt niet uit de lucht vallen, maar er is twee jaar keihard aan gewerkt met behulp van veel deskundigen. Het is goed te zien dat het initiatief in een behoefte voorziet.”

Op termijn moet Mobielschademelden.nl ervoor zorgen dat de schadeafhandeling drie keer zo snel gaat.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.