Dealer Van Kouwen start schadeherstelbedrijf

Van Kouwen Automotive, dealer van Opel, Chevrolet, Kia, Fiat en Alfa Romeo in de regio Amsterdam, is op 1 september samen met Reco Autoschade Groep gestart met een gezamenlijk schadeherstelbedrijf. De dealergroep heeft vijftig procent belang in Van Kouwen Merkherstel in Hoofddorp en Reco voert het management.

Het bedrijf repareert met originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften, met de door de betreffende fabrikanten voorgeschreven apparatuur en door getrainde merkspecialisten.
Directeur Theo van Kouwen van Van Kouwen Automotive: “Merkherstel is onder meer in opkomst, omdat risicodragers als fleetowners, verzekerings- en leasemaatschappijen zoveel mogelijk willen voorkomen dat zij met letselschades worden geconfronteerd door onkundige en niet volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerde schadereparaties.”

De zeven vestigingen van Van Kouwen dealerbedrijven zullen het merkherstel aanbieden voor alle door hen gevoerde merken. Inmiddels biedt Van Kouwen haar klanten tijdens de aankoop van een auto een concurrerende verzekeringspolis aan, waarin het merkherstel standaard is opgenomen.

Dealergroep Van Kouwen heeft al haar vestigingen begin juli voorzien van Delphi DISS diagnoseapparatuur, geleverd door grossier Brezan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.