Dealergroep BEMA omarmt Vakgarage

BEMA opent begin volgend jaar een Vakgarage in Doetinchem. De dealergroep voert de merken Opel, Chevrolet en Cadillac en heeft de vestigingen Nefkens Amersfoort, Auto Palace Doetinchem, Auto Bakkenes Apeldoorn en Bleekstein Zevenaar. Bij de groep hoort ook een ABS schadeherstelbedrijf.

“Het gaat om een volledig zelfstandig garagebedrijf dat los staat van onze dealeractiviteiten. Het is voor ons een begin in het universele kanaal. We zijn als BEMA actief als merkdealer, als schadehersteller en als leasemaatschappij, nu komt daar een andere pijler, het universele garagebedrijf, bij”, stelt directeur Gert Hofman.
Vakgarage Doetinchem zal ongeveer 650 vierkante meter groot zijn en start met vijf medewerkers.

Christien den Uil, manager en voorzitter van Vakgarage: “Wij zijn blij dat een professionele partij als de BEMA kiest voor Vakgarage. Steeds meer dealerbedrijven beginnen na te denken over het opstarten van een universele garage, je kan zelfs van een trend spreken. Het zal echter niet iedereen gegeven zijn hier ook echt een succes van te maken. Bij deze dealergroep hebben wij hier juist wel alle vertrouwen in.”

Auto Bakkenes bestaat binnenkort negentig jaar. Hierover is een artikel verschenen in de tiende editie van dit jaar van Aftersales Magazine, met directeur Gert Hofman aan het woord. Lees het hier >>

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.