Het sinds 20 september failliete Auto RAS Nieuwegein en Auto RAS Gouda zijn per direct overgenomen door de ACC groep (Auto Cool Comfort), met vestigingen in Den Haag, Utrecht en Snelrewaard (Oudewater). De activiteiten van de twee vestigingen worden ongewijzigd voortgezet. Auto RAS in Woerden blijft zelfstandig doorgaan.

De overname is een strategische keuze van ACC Groep. Wim Zwanenburg van Auto Cool Comfort: “De verschillende vestigingen kunnen elkaar nu namelijk nog beter ondersteunen. ACC Groep groeit door de overname ongeveer dertig procent, als de omzet van de twee vestigingen hetzelfde blijft.” De eigenaar denkt zelfs aan groei van het personeelsbestand, wanneer de eerste twee maanden goed verlopen.

“De vestiging in Nieuwegein opent op 1 november weer haar deuren. Daar is men vooral actief met de inbouw, reparatie, onderhoud en service van schuifdaken, autoairconditioning, standverwarming, leren autobekleding en de verkoop, reparatie en het reviseren van koelsystemen voor auto, truck, grondverzet en de maritieme sector. De vestiging in Gouda aan de James Wattstraat zal binnen enkele weken ook haar poorten weer openen”, aldus Zwanenburg.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
22 april 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties