Dealergroepen en grossiers versterken relatie

De samenwerkende Vrooam-grossiers versterken hun relatie met Techno Benelux. De laatste bundelt de inkoopbehoefte voor niet-automerkgebonden onderdelen, accessoires en verbruiksmaterialen van 54 dealergroepen (samen ruim 500 vestigingen) en een zestigtal schadeherstelbedrijven.

“Dat is een miljoenenbusiness, waar tot nu toe echter zowel grossiers als inkoopmanagers van de bij ons aangesloten auto- en schadebedrijven te weinig van hebben geprofiteerd. Daar moet nu verandering in komen, want bij de huidige economische omstandigheden telt ieder kostenvoordeel onmiddellijk mee”, stelt directeur Rudi Keppels van Techno Benelux.

Bram Teun Koskamp, voorzitter van Vrooam: “Alle Vrooam-grossiers onderschrijven de afspraak. We zijn al langer in gesprek met elkaar en er werd ook al langere tijd zaken gedaan, maar enige structuur ontbrak. Ook de kennis over elkaars wensen en mogelijkheden ontbrak. Van beide kanten hebben we de boel teveel op z’n beloop gelaten. Maar in deze tijd wordt iedereen met de neus op de dalende werkplaatsomzetten en marges gedrukt. In gesprekken met Techno en een aantal individuele dealers bleek dat er momenteel nieuwe mogelijkheden ontstaan.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1777 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.