Dealerworkshop Paul de Vries ook in België

Paul de Vries (Kannietbestaatniet.nl) gaat de Digital Car Dealer Workshop die hij sinds 2011 verzorgt voor Nederlandse dealers ook geven in België. De eerste editie vindt plaats op 28 juni, waarschijnlijk in Antwerpen.

Specialisten op het gebied van online performance geven tijdens de workshop tips over de mogelijkheden van internet voor hun werkzaamheden. Net als in eigen land is de workshop ook bij onze zuiderburen bestemd voor dealereigenaren, directeuren of marketingmanagers. Deelname is gratis. Sprekers mogen enkel kennis delen, geen product of dienst pitchen of verkopen.

Paul de Vries is oprichter van de websites Nieuweautokopen.nl (dat hij in 2015 verkocht aan eBay) en van Kannietbestaatniet.nl. “Ik heb veel Belgische contacten via Linkedin die mijn artikelen liken en weer delen, dus daar worden we wat bekender. Daarnaast zijn er al veel Belgische verdelers bij onze workshops geweest. En aangezien Ebay met 2dehandse.be veel zakelijke klanten heeft in de automotive is er een prima match om het eens te proberen.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.