Delticom begint webshop voor motorolie

Onder de benaming Motorolie-centrale.nl begint de banden- en auto-onderdelenleverancier Delticom in Nederland een nieuwe webshop. Het assortiment varieert van additieven tot antivries-ruitensproeier en tweetaktolie, goed voor meer dan 1400 producten.

De virtuele winkel omvat ruim driehonderd soorten motorolie, bestemd voor personenauto‘s, motoren, bedrijfswagens en tractoren. Leverbaar zijn ook remvloeistoffen, cardanolie, onderhoudsmiddelen, antivries koelvloeistof, vetten en smeermiddelen. In de toekomst zijn de Delticom-motorolie-webshops ook in vijftien andere Europese landen te vinden.
Om de koper overzicht te bieden, voorziet Motorolie-centrale.nl een voertuigfilter. Na merk, model en type te hebben ingevoerd krijgt de klant passende producten te zien. Ook de beschikbaarheid, eigenschappen en viscositeitsklassen worden getoond. Bovendien kan de lijst met zoekresultaten naar verschillende categorieën worden gesorteerd, bijvoorbeeld naar de voordeligste aanbiedingen. Er is gratis verzending bij een bestelling vanaf vijftig euro.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.