Demodagen voor reinigingsprofessionals

Stichting RDD, een onderdeel van afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging, organiseert op 18 en 19 mei voor de vijfde keer de gratis toegankelijke Reinigings Demo Dagen, een vakbeurs voor reinigingsprofessionals. Op het RDW-Testcentrum in Lelystad zullen negentig deelnemers interactief demonstreren.

Tijdens de lustrumeditie kunnen bezoekers de reinigingsvoertuigen zelf testen. “Die beleving vinden we heel belangrijk”, zegt projectcoördinator Jacques van Hest van RDD.
“Bezoekers kunnen zelf ervaren wat het is om een straatje schoon te vegen met een veegmachine, met een zijlader een container op te pakken, een ondergrondse container boven een trechter te legen of een kolkenzuiger te bedienen.”

Het evenement duurt dit keer een dag korter, maar kent wel verruimde openingstijden (10-22 uur). Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers of andere branchegerelateerde bedrijven zijn aanwezig op de beurs.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.