Derde Athlon Service Centre

Athlon Car Lease heeft 1 juli haar derde servicecentre geopend in samenwerking met de Driessen Autogroep. Met de opening van de derde vestiging wordt het concept uitgebreid naar de regio Eindhoven. In april 2009 opende het eerste Athlon Service Centre haar deuren.

Daarnaast gaat Athlon Car Lease in de komende twee jaar nog een aantal servicecentra verspreid door het land openen. “Wij verwachten dat met deze uitbreiding meer mogelijkheden ontstaan om onze service aan grijs-kenteken-voertuigen verder te verbeteren en uit te breiden. In overleg met een aantal grotere klanten zullen wij onderzoeken welke aanvullende diensten gewenst of zelfs noodzakelijk zijn en hoe wij de service voor die specifieke klanten kunnen verlenen”, aldus Andreas de Leeuw, projectleider Athlon Service Centre.

Athlon Car Lease wil met samen met Driessen optimaal gemak bieden aan de druk bezette zakelijke rijder en deze ontzorgen op mobiliteitsgebied. Voor zakelijke rijders die willen wachten is er een wacht- en werkruimte ingericht met draadloos internetaansluiting. Ook biedt het concept een gratis haal- en brengservice. De Leeuw: “Leaserijders hoeven niet meer voor verschillende werkzaamheden aan de auto meerdere afspraken te maken bij verschillende leveranciers. Athlon Car Lease zorgt er in samenwerking met Driessen voor dat deze werkzaamheden op één locatie uitgevoerd kunnen worden. Wanneer leaserijders hun auto brengen voor onderhoud, zorgt het Service Centre ervoor dat ook ruitschades, reparaties, APK of vervanging van banden meteen worden meegenomen. Ook wordt de leaserijder zelf benaderd als het tijd is voor een onderhoudsbeurt.”

Athlon kende onlangs ook nog een directiewissel. Armand van Veen wordt per 1 juli de nieuwe algemeen directeur bij Athlon Car Lease Nederland en volgt daarmee Paul Harms op die zich gaat concentreren op de internationale expansie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.