Dertig Mercedes-EV’s voor Enexis

Netbeheerder Enexis heeft haar wagenpark uitgebreid met dertig elektrische Mercedes-voertuigen, zogenaamde E-cell. Tijdens de beurs Ecomobiel ondertekenden Martin Hegeman, directeur divisie Mercedes-Benz Cars en Rene Pruijssers, directeur Infra Products van Enexis hiertoe een overeenkomst.

Door de levering van de dertig voertuigen, waarvan achttien modellen uit de A-Klasse en twaalf Vito’s schaart Enexis zich in het rijtje van bedrijven met het grootste e-wagenpark van Nederland. Van de nieuwe Enexis-voertuigen zullen de Vito’s als monteursbus bij uitvoerende werkzaamheden worden ingezet. De andere modellen worden inzet bij de meteropnamedienst en een deel wordt toegevoegd aan het personenleasewagenpark. Alle voertuigen gaan vanaf begin oktober volledig in Enexis-huisstijl de weg op.

“De afname van dertig elektrische Mercedes e-voertuigen is een belangrijk onderdeel rond de ontwikkeling van het zogenaamde slimme netwerk. Dit moet ervoor zorgen dat consumenten straks op grote schaal hun auto kunnen opladen”, benadrukt Pruijssers.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *