DHL bezorgt in Smart-kofferbak

Volvo had al eerder een pilot met bezorging in de kofferbak, nu volgt Smart in Duitsland. DHL zal vanaf de herfst Smart-rijders de optie geven om het pakket in de kofferbak te laten bezorgen. Stuttgart is het eerst aan de beurt, later volgen Keulen, Bonn en Berlijn.

Smart-rijders geven bij de bestelling aan dat de auto het ontvangstpunt moet zijn, eventuele retourzendingen worden via die route ook geaccepteerd.

Het betreft hier een betatest onder de naam ‘Smart ready to drop’, de grootste test in zijn soort in Duitsland. De auto’s die in de proef meedraaien worden bij dealers gratis voorzien van een Connectivity Box (alleen mogelijk icm C451 motoren). De Smart Fortwo Ready to Edition krijgt die in september standaard. De box, die onderaan het raam gemonteerd wordt, biedt overigens meer interactieve mogelijkheden en diensten.

Smart-topvrouw Annette Winkler ziet Smart als pionier in stadsmobiliteit en deze dienst is daarvan een verlengstuk. Deze betatest (zoals de naam al zegt) is een vervolg op een test die vorig jaar gehouden is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.