Diagnosexpert: podium voor specialisten

De website van het Group Auto-initiatief Diagnosexpert is vernieuwd tot podium voor diagnosespecialisten. Volgens directeur Freek Blekxtoon biedt Diagnosexpert voor autobedrijven nu zowel toegang tot een netwerk van gerichte diagnosespecialisten als alle noodzakelijke elementen voor het eigen vakmanschap.

“Wij hebben gemerkt dat er bij universele in toenemende mate behoefte is om snel in contact te komen met een specialist ter ondersteuning bij het stellen van een diagnose. Via de nieuwe website Diagnosexpert.nl kan de monteur nu heel snel in contact komen met de juiste specialist. Bovendien kan hij informatie vinden over professionele opleidingen, technische data en telefonische support. Mocht het nodig zijn, kunnen de monteur en de Diagnosexpert besluiten het voertuig naar de specialist te (laten) brengen. Daarvoor bieden wij gunstige haal- en brengservicevoorwaarden”, aldus Blekxtoon.

Het netwerk biedt onder meer specialisten in algemene diagnose, diesel, voertuigelektronica, motorrevisie & motorreparatie, lpg, airco, remmen, transmissie en accessoires. Na een gerichte zoekopdracht verschijnt er een overzicht van alle Diagnosexperts op het gezochte specialisme. Een universele garage vindt daar ook een breed scala aan diensten, zoals technische support terecht via 0800-Diagnose, informatie bij aanschaf van diagnose-apparatuur en er kunnen online pakketten worden aangevraagd voor gerichte technische data.

Diagnosexpert is het landelijk samenwerkingsverband van specialisten in moderne autotechnieken, gericht op ondersteuning bij diagnose stellen en repareren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.