Autobedrijf Bochane in Ede, onderdeel van de Bochane Groep, bouwt een nieuw pand aan de Galvanistraat. De bedoeling is om uiterlijk 1 november 2011 intrek te nemen in het gebouw met moderne routing, opstelling en werkplaatsequipment. Ook wordt er een zogenaamd bandenhotel gevestigd. Dit schrijft Edestad.nl.

Gerben van Gaalen van Bochane Ede: “We krijgen qua uitlijning een brug waar je de auto op zet en waar je zelf niets meer hoeft te doen. Het gaat allemaal volautomatisch. In Nederland zijn nog niet zoveel van dit soort bruggen. Ik durf te zeggen dat we vooruitstrevend zijn. We bezuinigen nergens op. Alles moet op de toekomst gericht zijn.”

Bochane zal op de nieuwe locatie de merken Nissan en Fiat voeren. De merken Dacia, Renault en Hyundai gaat Bochane in het vervolg vanuit Veenendaal verkopen, omdat daar meer ruimte is om het hele programma neer te kunnen zetten. Het oude pand in Ede gaat over naar Toyota-dealer Van Gent.

De vestiging van Bochane in Arnhem is recent nog in de prijzen gevallen en heeft de Hyundai Excellent Dealer Award 2011 gewonnen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties