Directeur Commercie Bovemij treedt terug

Coen Post, lid van de Raad van Bestuur van Bovemij en houder van de portefeuille Commercie, treedt per 15 april terug. Dat gebeurt “in goed overleg”, meldt Bovemij.

coen-post-3Post (58) heeft besloten, zo meldt het persbericht, te vertrekken wegens “een verschil van inzicht over de nieuwe koers van Bovemij en het toekomstig beleid van de onderneming.”

Raad van Commissarissen

Het vertrek en de afronding van zijn werkzaamheden gebeuren in samenwerking met de Raad van Commissarissen. “Bovemij en de Raad van Commissarissen wensen Coen Post succes in zijn verdere carrière toe”, zo eindigt de mededeling. Post trad in oktober 2001 in dienst bij Bovemij. Bovemij oriënteert zich momenteel ten aanzien van de ontstane vacature.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †