Dirix Automaterialen overgenomen en naar Group Auto

Hanno Automaterialen in Heerlen heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2012 Dirix Automaterialen overgenomen, inclusief het personeel. Na overname bestaat het team in totaal uit zeventien personen. De 63-jarige eigenaar Hub Dirix verkoopt na 35 jaar zijn bedrijf (Havam-partner), dat vestigingen heeft in Beek en Born, vanwege zijn aanstaande pensioen.

Dolf Knubben is inmiddels vijftien jaar eigenaar van Hanno en is Group Auto-lid. “Het bedrijf van Dirix zal zich ook aansluiten bij Group Auto en binnen aanzienlijke tijd van naam veranderen”, aldus Knubben.

Hanno bestaat 45 jaar en bedient de regio Heerlen/Kerkrade tot aan Landgraaf/Brunssum (Parkstad). Het werkgebied van Dirix is de Westelijke Mijnstreek en sluit naadloos aan op dat van Hanno.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.