Distributie Delphi Truck Diagnose naar Stokvis

Stokvis Equipment is de nieuwe distributeur van Delphi Truck Diagnose. Het systeem voor truck, bus en trailers wordt op de Bedrijfsauto RAI geïntroduceerd voor de Nederlandse markt.

Stokvis biedt de Delphi Truck Diagnose-systemen standaard aan met ondersteuning van één jaar, softwarelicentie en technische helpdesk voor zowel apparatuur als voertuig. Aangezien het een universele oplossing betreft, zal er in eerste instantie veel vraag vanuit de universele markt zijn naar Delphi Truck Diagnose. De opzet van het systeem is hetzelfde als dat van het diagnoseapparaat voor personenauto’s.

“Met de toevoeging van Delphi Truck Diagnose versterkt Stokvis haar a-kwaliteit lijnenpakket en de positie als partner en leverancier voor het zware segment voertuigen. Dit werd onlangs nog eens extra bekrachtigd door de intensieve samenwerking die Stokvis is aangegaan met Hamer uit Apeldoorn voor de totaalinrichting van werkplaatsen”, aldus Stokvis-directeur Arian van den Berg.

Delphi belevert bekende truck- en busfabrikanten als Volvo, Scania en Mercedes-Benz.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *