Doelstellingen Autocrew ambitieus

Autocrew kende in 2013 in Nederland een sterke groei. Eind vorig jaar telde de werkplaatsformule 136 partners, een groei van 40 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. De doelstelling voor 2014 is 175 partners.

“Autocrew weet steeds meer garagebedrijven te overtuigen, omdat het toelaat eigen accenten te leggen. We verwelkomden vorig jaar 39 nieuwe partners. We willen die groei ook in 2014 voortzetten en mikken op een verdere uitbreiding met ongeveer 30 procent”, zegt Marieke Groeneveld, conceptmanager bij Robert Bosch.

Uitstraling

Eén van de belangrijkste doelstellingen voor 2014 is de naam en het aanbod van Autocrew in de directe omgeving van de garage meer bekend te maken. “Met drie campagnes willen we laten zien dat Autocrew staat voor een lokale garage die tegelijk kan rekenen op de expertise van een internationaal netwerk en uiteraard van Bosch”, aldus Groeneveld.

In 2013 werden alle Autocrew-garages uitgerust met een narrowcastingsysteem voor een directe communicatie met de klanten. In 2014 krijgt elke partner zijn eigen, gepersonaliseerde website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *