Doet u ook mee?

Om een succesvol bedrijf te runnen is het van groot belang om precies te weten wat er elke dag in je bedrijf gebeurt, zeker financieel. Automotive Insiders brengt via een beknopte peiling in kaart in hoeverre onafhankelijke auto- en garagebedrijven voldoende managementinformatie hebben en waar eventueel extra ondersteuning nodig is.

Iedere deelnemer aan de peiling krijgt een korting van vijftig euro op de toegangsprijs voor het Automotive Insiders congres The Match op 26 april te Bunnik. Hier worden ook de resultaten van de peiling gepresenteerd. Het thema van het congres is ‘Focus op winst, focus op je bedrijfsmodel’.

Na afloop van het congres wordt er een handout uitgedeeld met meer dan honderd concrete adviezen over hoe de focus op het bedrijfsmodel en de bijbehorende winst het beste kan worden geborgd.

Deelname

Doet u ook mee en vult u de managementinformatiepeiling in? Het kost u vijf minuten tijd.
Klik hier om naar de peiling te gaan >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.