Doorstart ABS Roest bij Boekhorst

ABS Autoherstel Roest in Didam maakt een doorstart en wordt toegevoegd aan de ABS Autoherstel Boekhorst Groep. Boekhorst telt reeds drie vestigingen: twee in Arnhem en één in Apeldoorn. Met deze doorstart wordt een extra, vierde locatie aan de groep toegevoegd. Boekhorst Didam is volledig operationeel.

“Door de schaalgrootte kunnen we extra voordelen generen en alle schades van groot tot klein in de regio Arnhem en omstreken snel en efficiënt afwikkelen”, zegt Martijn Boekhorst, directeur-eigenaar van de vier gelijknamige schadebedrijven. “Met de uitbreiding met deze vestiging kunnen wij onze markpositie versterken en zorgen wij ervoor dat het merendeel van de vakmensen hun baan behoudt.”

“Alleen door vernieuwing is het mogelijk om in deze krimpende markt te blijven groeien. Wij onderzoeken continu hoe wij personen- en bedrijfswagens nog vakkundiger en nog sneller kunnen repareren. Hierbij beschikken wij over de modernste technieken. Maar ook uitbreiding van onze diensten behoort tot vernieuwing”, aldus Boekhorst.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *